Artikelen

Markant zal zich tot het uiterste inspannen om de webwinkel up to date te houden. Indien een besteld product onverhoopt toch niet meer leverbaar is kan aan de koopopdracht geen rechten worden ontleend.

 

Prijzen

De bij de producten vermelde prijzen zijn in euro’s , inclusief BTW maar exclusief verzendkosten. De goederen worden geleverd onder de margeregeling. Dit betekent dat het in de prijs opgenomen BTW bedrag niet op de nota wordt gespecificeerd en door zakelijke kopers niet verrekend kan worden in de eigen BTW betaling.

De genoemde prijzen zijn voorbehouden van eventuele typefouten en prijswijzigingen.

 

Bestellen

Na bestelling van het gewenste product wordt dit voor koper gereserveerd en ontvangt die hiervan een e-mailbevestiging. Levering/verzending geschiedt z.s.m. na ontvangst van de volledige betaling. Indien de betaling niet binnen 10 dagen is ontvangen vervalt de reservering.

 

 

Betalen

Onder betaling verstaan we het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten.

Bank: De betaling dient binnen 10 dagen na bestelling te zijn bijgeschreven op IBAN NL49 RABO 0131 2719 89 van Markant, Rabobank St. Odiliënberg

Rembours: Indien koper kiest voor een rembourszending zijn de rembourskosten voor rekening koper.

Contant: In die gevallen waarin Markant en koper overeenkomen dat het gekochte artikel wordt opgehaald of bezorgd worden precieze termijn en locatieafspraken gemaakt en wordt het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele bezorgkosten bij de overdracht contant voldaan.

 

Leveren

Alle op de website geplaatste artikelen zijn in principe direct leverbaar.

Verzending geschiedt z.s.m. doch uiterlijk binnen 10 dagen na ontvangst van de betaling. In vakantieperiodes of in uitzonderlijke situaties kan Markant van deze termijn afwijken. Voor zover mogelijk wordt de klant daarvan op de hoogte gehouden.

Markant neemt uw bestelgegevens in principe ongewijzigd over en kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten in de bezorggegevens zoals opgegeven door de klant.

Verzending geschiedt op rekening en risico van de klant.

Markant zal de goederen altijd optimaal verpakken.

Verzending geschiedt in principe via TNT post. Zie voor de leveringsvoorwaarden TNTpost.nl

Na overleg behoren ook verzekerd verzenden of remboursverzendingen tot de mogelijkheden.

 

Wanneer de spullen opgehaald worden moet de klant daarover eerst contact met ons opnemen zodat tijdstip en locatie kunnen worden afgesproken.

 

In voorkomende gevallen kan Markant tegen meerkosten bezorgen. De bezorglocatie is een belangrijke factor in de prijsbepaling. Markant zal indien gewenst een offerte maken.

 

Retourneren

 

Gedurende 14 dagen na ontvangst van het bestelde product heeft de klant het recht om de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden (bedenktijd) en het product te retourneren. Vanaf het moment van annuleren moet het product binnen 14 dagen worden teruggestuurd. Bij ontbinding zal de klant worden gecrediteerd voor de verkoopprijs plus de betaalde verzendkosten.  De betaling zal normaal gesproken binnen 5 dagen, maar in elk geval binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending worden overgemaakt, echter zonder vergoeding van  rente. Retourzending dient op eigen rekening van de klant te gebeuren via TNT post, aangetekende verzending.  Op geen enkele andere manier wordt het pakket anders geaccepteerd. Dus ook rembourszendingen van retouren worden geweigerd.

Privacy / AVG

Markantspul gebruikt de klantgegevens uitsluitend om de lopende orders af te handelen en om communicatie rondom die orders mogelijk te maken.  Gegevens worden met niemand anders gedeeld. Markantspul neemt zich voor elk kwartaal de klantgegevens ouder dan drie maanden definitief te verwijderen.

 

NAW gegevens

 

Markant

Pastoor Siebenstraat 8,

6077AJ Sint Odiliënberg

Tel 06 28953050

E mail info@markantboedelservice.nl

IBAN:   NL49RABO 0131 2719 89

BIC:     RABONL2U

KvK:    13036289

BTW:    8038.60.833.B.01

 

 

© 2008 - 2024 markantspul | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel